skip to Main Content

We use Google Translate to translate the texts on our website. We can not take responsibility for all translations being correct. In case of errors or if you need help, please contact us.

Ansök om plats

Lilla Viljaskolan tar kontinuerligt mot ansökningar om skolplats för innevarande och kommande läsår. Om det finns fler sökande än platser så tillämpar vi syskonförtur och kötid som urvalsprinciper.

Hur söker man plats på Lilla Viljaskolan?

Fyll i ansökningsformuläret som du kommer till genom att klicka på den gröna knappen längst ner på sidan, ”Ansök om plats här”. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att fylla i formuläret.

När du skickat in en ansökan får du ett automatsvar från vårt kö-system. Får du inget svar så kontrollera att mailet inte hamnat i din skräppost. Hittar du inget svar så hör av dig till oss på adressen info@lillaviljaskolan.se.

Antagning

Vi tar hänsyn till de här sakerna i tur och ordning när du söker plats för ditt barn på Lilla Viljaskolan:

  1. Syskonförtur. Syskon som söker till Lilla Viljaskolan har förtur.
  2. Anmälningsdatum till kön.

Det är viktigt att du skriver in rätt mejl- och telefonuppgifter så att vi kan nå dig. Om vi inte kan nå dig när vi har plats att erbjuda så kan du strykas ur kön.

Om du tackar nej till en plats men ändå vill stå kvar i kön så börjar din kötid om från det datum du tackar nej.

Ansök om plats

Angered

Malmö

Förskolorna Jylland och Kotka – Kista

Ansökan görs via Stockholm stad. Mer information kommer inom kort. Har du några frågor kontaktar du rektor Ida Nilsson på ida.nilsson@lillaviljaskolan.se

Ansök om plats på Stockholm stad hemsida här, för närvarande ansöker du till skolnamnet ”Mångårdens förskolor Jylland” / ”Mångårdens förskolor Kotka”.