skip to Main Content

We use Google Translate to translate the texts on our website. We can not take responsibility for all translations being correct. In case of errors or if you need help, please contact us.

Kotka, Kista

På Lilla Viljaskolan Kotka är vi övertygade om att varje barn har rätt till en inspirerande och lärorik förskola. Förskolan ligger i Akalla i Kista intill Järvafältet med närhet till lekparker, skog och natur. Förskolan har plats till 6 avdelningar för barn 1-2 år, 3-4 år och 5 år med plats till totalt 100 barn. 


Lilla Viljaskolan Kotka har en icke-konfessionell inriktning och välkomnar alla barn oavsett vart man kommer ifrån eller vilken bakgrund man har.
 

Förskolans lokaler inhyser sex avdelningar och omges av en traditionell förskolegård med rutschkanor, gungor, sandlådor, små lekstugor, bollplan, vinbärsbuskar och våra egna odlingar och grönytor. På gården finns sittplatser som används flitigt för mellanmål och asfalterade gångar som passar bra till cykelturer. Tomten ligger i anslutning till lekparker, promenadstråk och vackra naturområdet i Järvafält. Detta ger möjlighet till mycket lek, rörelse och naturupplevelser. 

Lilla Viljaskolan Kotka är ett nytt tillskott i Lilla Viljaskolan och under våren kommer förskolan genomgå anpassningar och förändringar i linje med vår filosofi på Lilla Viljaskolan. 

Vi ser fram emot att skapa en trygg och stimulerande miljö för våra barn på Lilla Viljaskolan Kotka. Välkommen att kontakta oss för mer information. 

Kontakt

Frågor om ansökning, köplats och placering
Ida Nilsson
0706 – 07 48 96
ida.nilsson@lillaviljaskolan.se

Adress

Kotkagatan 63                            
164 75 Kista 
(karta)

Ansök om plats

Ansökan görs via Stockholm stad. Mer information kommer inom kort. Har du några frågor kontaktar du rektor Ida Nilsson på ida.nilsson@lillaviljaskolan.se

Ansök om plats på Stockholm stad hemsida här, för närvarande ansöker du till skolnamnet ”Mångårdens förskolor Kotka”.