skip to Main Content

We use Google Translate to translate the texts on our website. We can not take responsibility for all translations being correct. In case of errors or if you need help, please contact us.

Jobba på Lilla Viljaskolan

Brinner du för att alla barn ska ha rätt till den bästa förskolan?

Vi startade vår första verksamheten augusti 2023 och driver idag två föreskolor. Vi räknar med att behöva rekrytera många fler medarbetare under de kommande åren. Vi har stort fokus på samarbete med barnens familjer och närsamhället kring förskolans för att skapa de bästa förutsättningarna för att alla barn ska nå målen.

Vi söker timvikarier

Är du förskolelärare eller barnskötare? Som timvikarie hos oss är du med och skapar förutsättningar för att alla barn ska få lära sig, utvecklas och ha roligt under sin dag i förskolan. I ditt uppdrag som timvikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro, planeringstid och kompetensutveckling. Är du intresserad av att jobba hos oss så maila oss på adressen info@lillaviljaskolan.se.

Lediga tjänster

Här har du möjlighet att anmäla ditt intresse genom att göra en så kallad ”spontanansökan”.

Efter att din spontanansökan registrerats hamnar den i vår sökandebank, som vi använder när vi söker efter kandidater till lediga tjänster.

Till spontanansökan